ONZE PARTNERS

Goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal, is belangrijker dan ooit. 

Dat betekent natuurlijk niet dat je alles alleen hoeft te doen! Op deze pagina vind je een overzicht van onze partners die jou met liefde op weg helpen naar een gelukkig én gezond leven. Of je nu wat extra ondersteuning kunt gebruiken in de vorm van persoonlijke- of businesscoaching, gezonde voeding of meer beweging, we brengen je graag in contact met de juiste mensen!

Paula Dillema – Systemisch coach, Business & Zo

Misschien ken je Paula inmiddels als het gezicht áchter Floaten & Zo. Maar daarnaast doet ze nog véél meer. Ze laat zich niet makkelijk in een hokje stoppen maar, als er tóch een woord passend is voor Paula is het VERBINDING. 

Als coach kijkt ze graag met je mee in het stuk waarin je vastloopt, of dit nu op professioneel vlak is of in je privéleven. Met +20 jaar ervaring als ondernemer begeleid ze o.a. (startende) ondernemers, waarbij ze áltijd oog heeft voor de mens(en) erachter. En, ook voor persoonlijke coaching ben je bij haar dus bij het goede adres! Paula is o.a. gespecialiseerd in systemisch coaching, familieopstellingen, NLP en positieve psychologie. Liefdevol genadeloos gaat ze voor het échte gesprek en brengt ze graag datgene aan het licht wat misschien niet gezegd wordt maar wél gevoeld! Van daaruit ontstaan de inzichten die je weer verder helpen op professioneel vlak of privé.

Paula Dillema – Business & Zo; voor persoonlijke & business coaching.

Praktijk van Weering: Praktijk voor fyio- en manuele therapie

Personal Fysio Fit Van Weering; Praktijk voor fysio- en manuele therapie 

Personal Fysio Fit van Weering is al meer dan 40 jaar uw praktijk voor fysiotherapie in Groningen. Onze praktijk heeft twee vestigingen: aan het H.A. Kooykerplein 4-1 en de Gerbrand Bakkerstraat 75. Ons team bestaat uit: Rik van Weering, Marjolein Dollekamp, Rosanne Ottevanger, Edwin Winter, Eva Reinders en Esther Haaijema. Persoonlijk contact staat altijd voorop. Wij werken individueel en met kleine groepen, met maximaal 3 personen. U krijgt altijd dezelfde fysiotherapeut en niet iedere keer een ander, dat is wel zo fijn.

Aandachtsgebieden en specialismen

Wij hebben diverse aandachtsgebieden binnen de praktijk namelijk: fysiotherapiemanuele therapietriggerpoint therapie, behandeling bij bekkeninstabiliteit, stuitpijn, nek-, schouder- en rugklachten en sportblessures. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in specialistische behandelmethodes: dry needling, medical taping©, Mulligan©, COPD, Covid19 revalidatie en NSA (volgens Stenvers). Wij beschikken over een ruime oefenzaal waar we u persoonlijk kunnen begeleiden tijdens uw revalidatie.

Voor informatie kijk gerust op www.praktijkvanweering.nl of stuur een email naar: info@praktijkvanweering.nl

Het Helperhart: Centrum voor Natuurgeneeskunde voor therapie, ontspanning & trainingen

“Het Helperhart”, Centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen is ruim 15 jaar een begrip in de stad Groningen. Het Helperhart is onderverdeeld in de praktijk (therapie & ontspanning) en Helperhart Trainingen. Het team bestaat uit drie enthousiaste mensen: Miranda Bootsman, Richard van Rijswijk en Zita Geurtse.

Helperhart Preventief biedt jou mogelijkheden voor ontspannende behandelingen zoals massages en arrangementen. De behandelingen zijn bedoeld voor diegene die zich zelf een moment van tijd gunnen om de batterij even weer op te laden en te ontspannen. Wil je liever meer balans en werken aan een betere gezondheid dan kun je ook bij ons terecht voor één of meerdere natuurgeneeskundig consult(en). Een compleet behandeltraject waarbij we de oorzaken achter de klachten achterhalen en aan gaan werken horen dan bij de mogelijkheden.

Daarnaast richt Helperhart Trainingen zich op het organiseren van cursussen en workshops die bijdragen aan een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei. 

 

Kortom, Het Helperhart is een warme plek waar inspiratie en persoonlijkheid bij elkaar komen, met mogelijkheden en persoonlijke aandacht voor ieder. Je bent bij ons van harte welkom.

Voor meer informatie:

Het Helperhart / Miranda Bootsman – Centrum voor Natuurgeneeskunde

Preventief: www.helperhart-preventief.nl
Therapeutisch: www.helperhart.nl
Trainingen: www.helperhart-trainingen.nl

Lilly Singh – Diëtist, sportmasseur & lifecoach.

Sindskort hebben we er een geweldige partner bij, namelijk Liliën Singh van Praktijk Lilly Singh. Voor we haar verder introduceren vinden we het leuk om te vermelden dat zij haar praktijk gevestigd heeft in ons pand. En dat vinden we niet alleen gezellig maar ook echt een aanwinst! Naast elkaar versterken kunnen we onze bezoekers, JULLIE DUS, zo nóg beter helpen om een fit en vitaal leven te creëren. Welkom Lilly!

Over Lilly: 

‘Goed in je vel zitten, verbinding voelen tussen lichaam en geest, regie nemen over je eigen leefstijl en gebalan­ceerd leven zonder strenge diëten. Ik geloof dat jij het kan! Gun jij het jezelf? Dan begeleid ik je graag!

Mijn naam is Liliën en sinds begin 2020 heb ik mijn eigen praktijk “Lilly Singh”. Ik ben opgeleid tot diëtist, sportmasseur, Dorn behandelaar en ACT-therapeut. In mijn ogen een gouden combinatie. Ik ben er van overtuigd dat de basis van goed voor je lichaam en geest zorgen niet ligt in strenge diëten, maar des te meer in mindset en ontspanning.

De psychologie achter eetgedrag en gedrags­verandering vind ik interessant en belangrijk. Daarom specialiseer ik mij op het gebied van eetgedrag en emotie-eten.

Gezond worden of blijven. Aankomen of afvallen. Wat je doelen ook zijn, niemand is gelijk. En dat vind ik het leukste aan mijn werk! Ik kijk graag naar de persoon achter de dromen en doelen, en bied op een gelijk­waardige en coachende manier begeleiding op maat naar een ge­balanceerde en gezonde leefstijl.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar het leven dat jij wilt leiden? Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakings­gesprek!