ONZE PARTNERS

Goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal, is belangrijker dan ooit. 

Dat betekent natuurlijk niet dat je alles alleen hoeft te doen! Op deze pagina vind je een overzicht van onze partners die jou met liefde op weg helpen naar een gelukkig én gezond leven. Of je nou extra ondersteuning kunt gebruiken in de vorm van coaching, gezonde voeding of met behulp van personal trainers wilt werken aan een sterker lichaam & een healthy mindset: 

We brengen je graag in contact met de juiste mensen!

Paula Dillema – Systemisch coach, Business & Zo

Misschien ken je Paula inmiddels als het gezicht áchter Floaten & Zo. Maar daarnaast doet ze nog véél meer. Ze laat zich niet makkelijk in een hokje stoppen maar, als er tóch een woord passend is voor Paula is het VERBINDING. 

Als coach kijkt ze graag met je mee in het stuk waarin je vastloopt, of dit nu op professioneel vlak is of in je privéleven. Met +20 jaar ervaring als ondernemer begeleid ze o.a. (startende) ondernemers, waarbij ze áltijd oog heeft voor de mens(en) erachter. En, ook voor persoonlijke coaching zit je bij haar op de goede plek. Paula is o.a. gespecialiseerd in hypnotherapie, systemisch coaching, familieopstellingen, NLP en positieve psychologie. Liefdevol genadeloos gaat ze voor het échte gesprek en brengt ze graag datgene aan het licht wat misschien niet gezegd wordt maar wél gevoeld! Van daaruit ontstaan mooie inzichten die je verder helpen op professioneel vlak of privé.

Paula Dillema – Business & Zo; voor persoonlijke & business coaching.

Mom in Balance

MOM IN BALANCE

Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen.

Onze trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren maar ze geven je ook energie en een positieve mindset.

Onderzoek heeft uitgewezen dat sport veel verder gaat dan het fysieke. Sporten zorgt er onder meer voor dat wij socialer zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter kunnen focussen en ons beter kunnen inleven in anderen. Precies wat je nodig hebt in het moederschap!

Door sport kun je meer aan en blijf je in balans.

We bieden 4 verschillende workouts aan namelijk: 

Zwanger workout, back in shape workout, Mpower workout en een MpowerNext workout. 

Je kunt meedoen op 7 verschillende locaties: Groningen Stadspark, Groningen Reitdiepwijk, Meerstad, Glimmen, Haren, Zuidlaren en in Assen.

Personal Fysio Fit Van Weering; Praktijk voor fysio- en manuele therapie 

Personal Fysio Fit van Weering is al meer dan 40 jaar uw praktijk voor fysiotherapie in Groningen. Onze praktijk heeft twee vestigingen: aan het H.A. Kooykerplein 4-1 en de Gerbrand Bakkerstraat 75. Ons team bestaat uit: Rik van Weering, Marjolein Dollekamp, Rosanne Ottevanger, Edwin Winter, Eva Reinders en Esther Haaijema. Persoonlijk contact staat altijd voorop. Wij werken individueel en met kleine groepen, met maximaal 3 personen. U krijgt altijd dezelfde fysiotherapeut en niet iedere keer een ander, dat is wel zo fijn.

Aandachtsgebieden en specialismen

Wij hebben diverse aandachtsgebieden binnen de praktijk namelijk: fysiotherapiemanuele therapietriggerpoint therapie, behandeling bij bekkeninstabiliteit, stuitpijn, nek-, schouder- en rugklachten en sportblessures. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in specialistische behandelmethodes: dry needling, medical taping©, Mulligan©, COPD, Covid19 revalidatie en NSA (volgens Stenvers). Wij beschikken over een ruime oefenzaal waar we u persoonlijk kunnen begeleiden tijdens uw revalidatie.

Voor informatie kijk gerust op www.praktijkvanweering.nl of stuur een email naar: info@praktijkvanweering.nl

Praktijk van Weering: Praktijk voor fyio- en manuele therapie

Het Helperhart: Centrum voor Natuurgeneeskunde voor therapie, ontspanning & trainingen

“Het Helperhart”, Centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen is ruim 15 jaar een begrip in de stad Groningen. Het Helperhart is onderverdeeld in de praktijk (therapie & ontspanning) en Helperhart Trainingen. Het team bestaat uit drie enthousiaste mensen: Miranda Bootsman, Richard van Rijswijk en Zita Geurtse.

Helperhart Preventief biedt jou mogelijkheden voor ontspannende behandelingen zoals massages en arrangementen. De behandelingen zijn bedoeld voor diegene die zich zelf een moment van tijd gunnen om de batterij even weer op te laden en te ontspannen. Wil je liever meer balans en werken aan een betere gezondheid dan kun je ook bij ons terecht voor één of meerdere natuurgeneeskundig consult(en). Een compleet behandeltraject waarbij we de oorzaken achter de klachten achterhalen en aan gaan werken horen dan bij de mogelijkheden.

Daarnaast richt Helperhart Trainingen zich op het organiseren van cursussen en workshops die bijdragen aan een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei. 

 

Kortom, Het Helperhart is een warme plek waar inspiratie en persoonlijkheid bij elkaar komen, met mogelijkheden en persoonlijke aandacht voor ieder. Je bent bij ons van harte welkom.

Voor meer informatie:

Het Helperhart / Miranda Bootsman – Centrum voor Natuurgeneeskunde

Preventief: www.helperhart-preventief.nl
Therapeutisch: www.helperhart.nl
Trainingen: www.helperhart-trainingen.nl

Gustafit – Personal Training

“If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.”

Dit is het eerste wat je leest wanneer je de website van Gustafit – Personal Training bezoekt. Werken aan een sterker en gezonder lichaam? Gericht aan de slag met jouw persoonlijke doelen?

 Zonder valse beloftes of shortcuts maar wel met een flinke dosis positiviteit en persoonlijke aandacht van vakkundige trainers?

Dan is Gustafit dé plek voor jou!

Net zoals Floaten & Zo vind je Gustafit op het Suikerterrein.

Kom na jouw sportieve inspanning dus eens ontspannen in onze magnesiumbaden en help jezelf sneller te herstellen!

 

Bureau Geluk – Martsje De Boer

Bureau Geluk coacht volwassenen en jongvolwassenen op het gebied van burnout, loopbaan vraagstukken en geluk.

Dit vanuit een holitische visie en aanpak. Met invloeden vanuit NLP, oplossingsgerichte en positieve psychologie, RET, ACT en mindfulness.

Mensen komen bij Bureau geluk wanneer ze niet lekker in hun vel zitten, stressklachten ervaren, ontevreden zijn met hun leven, dit graag anders zien maar niet goed weten waar te beginnen.

Naast de coaching, ben ik massagetherapeut en geef ik, o.a. in samenwerking met Floaten & Zo, diepe ontspanningsmassages (incl. hoofd- en gezichtsmassages).

Voel je je gestresst, vermoeid en loop je rond met ‘een vol hoofd’? Laat je even helemaal in de watten leggen en kom de unieke en ontspannende combinatie van Massage & Floaten ervaren. Klik hier om te kijken op welke data dit arrangement (duur 2,5 uur) te boeken is.  


Get Balance Acupunctuur

Hallo! Mijn naam is Michael Welch. Ik ben Acupuncturist, Tuina therapeut en zhineng qigong docent.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van pijn, ongemak en spanningsklachten. Uit eigen ervaring weet ik wat spanning, met name spanning die al langer aanwezig is, met ons kan doen. Vaak hebben we niet door hoe gespannen we zijn en wat die spanning met ons doet. Denk hierbij aan het aanspannen van de vuisten, spieren, kaakklemmen, ademstops enzovoorts. Dit gebeurt vaak ongemerkt. Ik kan je met deze en vele andere klachten helpen.

Denk o.a. aan: 

  • Rugklachten
  • Pijn in de nek
  • Pijn in de ledematen
  • Hoofdpijn
  • Overgangsklachten
  • Maag / darm klachten
  • Maar ook klachten als hooikoorts, slaapproblemen, emotionele klachten en veel meer.
Neem een kijkje op mijn website om te zien voor welke klachten je bij mij o.a. terecht kunt en ontdek waarom de Chinese geneeswijzen al duizenden jaren bestaan!
Mijn naam is Natasja Enemark. In 2009 begon ik met mijn Schoonheidssalon BeautyNatas. 

 

Mijn naam is Natasja Roossien. In 2009 ben ik begonnen met mijn Schoonheidssalon. Omdat iedereen mij altijd Natas noemt, is de naam van de Schoonheidssalon BeautyNatas ontstaan. Mijn Salon is gevestigd in het Floatcentrum van Groningen: Floaten&Zo

Het is heerlijk om elke dag met zoveel liefde en passie te mogen werken, lieve en mooie mensen te ontvangen en te behandelen. Pure ontspanning en verwennen staan bij mij voorop! Tijdens de behandeling draai ik heel fijne muziek en ervaar je heerlijke geuren. Zo worden je zintuigen geprikkeld waardoor het makkelijker is even uit je hoofd te komen.

Tijdens de massage van nek, hoofd en schouders kun je mijn handen volgen, waardoor je bijvoorbeeld niet kan denken: “Wat moet ik morgen/straks nog doen” Deze massage is overigens niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je gezondheid. Het bevordert de bloedcirculatie, voert afvalstoffen af, vermindert stress en spanning en verbetert het imuunsysteem. Hartstikke goed voor je gezondheid dus! Wees welkom. 

beauty-by-natas
Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!