Onze missie

Floaten & Zo is hét rustpunt te midden van een bruisende, creatieve omgeving in Groningen. Je vindt het floatcentrum namelijk op het Suikerterrein, gelegen op een waanzinnige plek aan het water.

Een bijzondere locatie voor een floatcentrum? Misschien wel… Maar, wist je dat floaten de creativiteit en focus verbetert, los van dat je er heerlijk door ontspant en het gezond is voor lichaam en geest? Dat maakt het dus zó kloppend!

Binnenin onze floatkamers, ervaar je de rust & privacy waardoor je bijna vergeet waar je bent! En dát gevoel gunnen we iedereen.

Het is onze missie om mensen uit Groningen en omgeving te laten ervaren hoe heerlijk en essentieel het is om zo nu en dan ‘offline’ te gaan.
Zodat je in ontspanning de verbinding met jezelf en jouw lichaam herstelt!

Wist je dat Floaten & Zo het prachtige pand deelt met Business & ZoEigenares Paula Dillema, tevens het gezicht achter het bedrijf Business & Zo, vertelt er het volgende over:

“Een floatcentrum openen was al jaren een droom van me. Ik vind het zelf heerlijk om te doen maar miste een floatcentrum in Groningen. Floaten & Zo past helemaal bij mijn werk & missie met Business & Zo: mensen met elkaar verbinden en ze dichterbij zichzelf brengen. Dat doe ik al jaren d.m.v. (systemisch) coaching. En door het verzorgen van trainingen voor bedrijven, ondernemers & particulieren.

 

Paula Dillema – (systemisch) coach en eigenares Floaten & Zo en Business & Zo.

Vanaf nu hoort Floaten & Zo daar dus ook bij! Floaten draagt namelijk bij aan een betere body, mind, soul connectie. Je neemt de tijd om fysiek en mentaal voor jezelf te zorgen. Je zakt uit je hoofd en terug in jouw lichaam en gevoel. Dat is zo belangrijk om de juiste keuzes te maken in je leven. Ik geloof dat, wanneer het goed gaat met jou, dit ook een positieve impact heeft op de mensen in jouw omgeving! Zo zorgen we samen voor een positieve ‘ripple effect’”.

Geef jezelf een relaxmoment cadeau, zet jouw telefoon op stil en… geniet…. Kom floaten in Groningen! – Team Floaten & Zo

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, tips en acties? Volg ons dan op Facebook of Instagram!