Onze missie

Floaten & Zo is hét rustpunt te midden van een bruisende, creatieve omgeving in Groningen. Je vindt het floatcentrum namelijk op het Suikerterrein, in een prachtig pand aan het water.

Een bijzondere locatie voor een floatcentrum? Misschien wel… Maar, wist je dat floaten de creativiteit en focus verbetert, los van dat je er heerlijk door ontspant en het gezond is voor lichaam en geest? Dat maakt het voor ons kloppend!

In onze floatkamers, ervaar je een rust & privacy wat je bijna laat vergeten waar je bent! Dát gevoel gunnen we iedereen.

Wij willen mensen uit Groningen e.o. laten ervaren hoe heerlijk EN essentieel het is om zo nu en dan ‘offline’ te zijn. We laten je graag zien wat de impact is van gewichtloos drijven in (of ‘op’) magnesiumrijk water voor lichaam en geest. 

En creëren graag een plek waar je vanuit ontspanning de verbinding met jezelf en jouw lichaam herstelt!

Wist je dat Floaten & Zo het prachtige pand deelt met Business & ZoEigenares en systemisch coach Paula Dillema (ook de bedenker van Floaten & Zo) vertelt er het volgende over:

“Een floatcentrum openen was al jaren een droom van me. Ik vind het zelf ook heerlijk om te doen maar miste een floatcentrum in Groningen. Floaten & Zo past helemaal bij mijn missie met Business & Zo: mensen met elkaar verbinden en ze dichterbij zichzelf brengen. Dat doe ik bv. met behulp van (systemisch) coaching. Systemisch werk en familieopstellingen kunnen emoties losmaken bij mensen. Ik wilde ze na een sessie graag een plek bieden waar ze, in alle rust en stilte, weer lekker tot zichzelf konden komen. 

 

Paula Dillema – (systemisch) coach en eigenares Floaten & Zo en Business & Zo.

Mede daarom ben ik Floaten & Zo gestart. Floaten draagt bij aan een betere body, mind, soul connectie. Je neemt de tijd om fysiek en mentaal voor jezelf te zorgen. Je zakt uit je hoofd en terug in jouw lichaam. Dat is belangrijk om bij jezelf te blijven en de juiste keuzes te maken in je leven. Ik geloof dat als het goed gaat met jou, dit een positieve impact heeft op de mensen in jouw omgeving! Zo zorgen we samen voor een positieve ‘ripple effect’ ”.

Geef jezelf een relaxmoment cadeau, zet jouw telefoon op stil en… geniet…. Kom floaten in Groningen! – Team Floaten & Zo

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, tips en acties? Volg ons dan op Facebook of Instagram!

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!