Massage & Floaten

Toe aan extra ontspanning voor je hoofd en lijf? Kom alleen óf samen genieten van ons Massage & Float arrangement!

In ± 2,5 uur word je lekker in de watten gelegd. Je geniet een uur van jouw floatsessie én ontvangt een heerlijke ontspanningsmassage (van 60 minuten) van massagetherapeut Martsje van Bureaugeluk. Dit is inclusief een hoofd- en gezichtsmassage.

Met veel zorg, liefde en aandacht masseren ze alle spanning uit hoofd en lichaam, zodat jij je daarna helemaal opgeladen en herboren voelt! Even geen prikkels, gehaast en to do lijstjes waar nooit een einde aan lijkt te komen maar enkel de complete aandacht en rust voor jezelf.

Tussen het floaten en de massage heb je even een half uur rust waarbij je een kop thee, water en iets lekkers voor bij de thee geserveerd krijgt.

De prijs: €126,50 p.p. 

Het arrangement is zowel voor 1 persoon als voor 2 personen te reserveren (indien aangegeven). Boek dit ultieme relax-moment voor jezelf óf kom samen genieten, bv. met jouw partner, beste vriendin of zus!

Komen jullie samen? Dan wissel je elkaar af, dat wil zeggen: wanneer jij geniet van het floaten, ontvangt de ander de ontspanningsmassage, en andersom! Tussen het floaten en de massages door, relaxen jullie samen met een kopje thee en iets lekkers.

PS: Ben je in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd! Het is goed om te weten dat dit arrangement, vanwege de massage die je ontvangt, niet geschikt is voor zwangere vrouwen in hun eerste trimester (t/m 15 weken). De afvalstoffen die tijdens een massage vrijkomen kunnen tijdens het prille begin van de zwangerschap risico’s met zich meebrengen. 

Vanaf het tweede trimester ben je van harte welkom om te komen genieten van alle ontspanning!

Je kunt dit arrangement boeken op de volgende data & tijden: 

Maandag 18-09 om 17:00 uur – Je ontvangt eerst de massage en gaat daarna floaten.

Maandag 16-10 om 17:00 uur – Je ontvangt eerst de massage en gaat daarna floaten.

Maandag 16-10 om 18:30 uur – Je gaat eerst een uur floaten en ontvangt daarna de massage. 

Maandag 13-11 om 17:00 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander met de massage, daarna wissel je elkaar af). 

Maandag 13-11 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander met de massage, daarna wissel je elkaar af.  

Maandag 27-11 om 17:00 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander met de massage, daarna wissel je elkaar af). 

Maandag 27-11 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af.  

Maandag 11-12 om 17:00 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af.  

Maandag 11-12 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af.  

Maandag 22-01 om 17:00 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af. 

Maandag 22-01 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af. 

Maandag 05-02 om 17:00 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af.

Maandag 05-02 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk (1 persoon begint met een floatsessie en de ander start met de massage, daarna wissel je elkaar af.

 

 

Zeker! Kom je met z’n tweeën? Dan wissel je elkaar af:

Wanneer 1 persoon float, ontvangt de andere persoon de massage, en andersom.

Tussentijds is er tijd om samen te ontspannen met een kop thee / water en iets lekkers.

Vanaf 15 weken zwangerschap ben je van harte welkom om te komen genieten van dit arrangement. Eerder is helaas niet mogelijk. De afvalstoffen die tijdens een massage vrijkomen kunnen tijdens het prille begin van de zwangerschap risico’s met zich meebrengen. Natuurlijk gaat de gezondheid van je kindje voor alles! Na het eerste trimester kun je dus het arrangement boeken.

Zijn er medische indicaties waardoor je twijfelt? We adviseren dan om contact op te nemen met jouw huisarts voor advies. Voor vragen mag je ons altijd bellen (06-11128502) of het contactformulier hierboven invullen.

Nee! We hebben hier alles klaar staan voor jouw floatsessie en massage.

Van handdoeken, tot douche- en verzorgingsproducten, een badjas en bv. een föhn.

Floaten doe je naakt, zo voel je de minste prikkels en weerstand op je huid en heb je de meest optimale floatervaring.

Je krijgt altijd je eigen privé floatkamer met douche en floatcabine. Deze ruimte kun je evt. op slot doen, net als een normale toilet of doucheruimte!

Draag je contactlenzen? Neem dan een lenzendoosje + vloeistof mee, zodat je ze uit kunt doen voor je gaat floaten (wel zo prettig, mocht je tijdens het floaten wegdoezelen).

Zeker kan dit. Mail naar hallo@floatenenzo.nl dan maken we het graag in orde voor je!

Voor het Massage & Floatarrangement werken we samen met 2 fantastische massagetherapeuten: Lily en Martsje. Deze vakvrouwen zijn zelfstandig ondernemers. Naast dat ze onze massages verzorgen, doen ze nog veel meer op het gebied van wellness en gezondheid (klik op de namen om meer over hun werk te ontdekken).

Daarom kan dit arrangement alleen op basis van beschikbaarheid worden geboekt via deze pagina, en niet via ons boekingssysteem. De agenda’s worden gelukkig met regelmaat naast elkaar gelegd zodat we telkens nieuwe data toevoegen!

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!