Kerstpakketten: vanaf nu te bestellen bij Floaten & Zo!

Wil je jouw medewerkers in het zonnetje zetten met een uniek en verrassend cadeau? Of ben je zzp’er en wordt het hoog tijd dat jij jezelf gaat trakteren op een welverdiend verwenpakket? Ook dit jaar hebben we een prachtig cadeaupakket samengesteld waar ONTSPANNING, hoe kan het ook anders, centraal staat!

Het Floaten & Zo kerstpakket bestaat uit:

  • Een cadeaubon t.w.v. een floatsessie van 1 uur. Maar wat is floaten? Tijdens het floaten drijf je in of ‘op’ warm, zout en magnesiumrijk water. Dit doe je in een speciale floatcabine en floatkamer. Deze ruimte heb je tijdens jouw sessie helemaal voor jezelf! Je voelt hoe het is om gewichtloos te zijn, waardoor de druk op je lichaam wegvalt en het kan herstellen. In onze speciale floatcabines ervaar je nauwelijks prikkels van buitenaf. Zo ondersteunt floaten een diepe ontspanning en rust voor je lijf én hoofd! Daarnaast wordt tijdens het floaten magnesium opgenomen via de huid, waardoor vele lichaamsprocesssen (zoals o.a. de energiehuishouding, het wegvoeren van afvalstoffen, de stressbestendigheid en slaapkwaliteit ondersteunt worden). Floaten is ontspannend en gezond voor je! Wist je bijvoorbeeld dat 1 uur floaten je lichaam net zo herstelt als 5 uur slaap? Floaten bied je de zeldzame mogelijkheid om lichamelijk en geestelijk te ontprikkelen, zónder afleidingen vanuit jouw omgeving! Klik hier en ontdek alle positieve (wetenschappelijk bewezen) effecten van floaten.
 
  • Het boek: ‘Het is aan jou – je eigen routeplanner naar rust, focus en energie’ van Gerry Schultinga. 
  • Een grote fles magnesiumzout zodat je ook thuis geniet van een ontspan-moment terwijl je profiteert van de vele positieve gezondheidseffecten van magnesium
De waarde van dit pakket: €67,43 

De prijs: €55,00

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW

Meer over het boek: 'Het is aan jou' - je eigen routeplanner naar rust, focus
en energie.

Heb je soms ook het gevoel dat je helemaal vast staat? Dat je even niet weet welke kant je op moet? Dat je gek wordt van de drukte, te veel last hebt van stress of niet meer kunt focussen op de dingen die belangrijk zijn?

Dan is dit boek voor jou geschreven. Deze routeplanner bespaart je bloed, zweet en tranen en heel veel kostbare tijd. Je bent namelijk zo op de plek waar je wilt zijn zonder dat je lappen tekst of theorie door hoeft te ploeteren. Met bijzonder eenvoudige maar praktische oefeningen en een duidelijke routekaart wijst dit werkboek je snel de juiste weg naar meer energie.

Of je nu op zoek bent naar rust, inspiratie of meer wilt weten over gedrag, in deze routeplanner zie je meteen waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. Ga in je eigen tempo op weg en kies je bestemming!

Gerry Schultinga is een personal lifecoach in omgeving Groningen & Drenthe. Zowel zakelijk als privé kun je bij haar terecht! Dit vertelt ze erover op haar website:

“Mijn naam is Gerry Schultinga en ik help jou als personal coach snel te ontdekken waar jouw energie weer van gaat stromen! Puur en persoonlijk, volledig toegespitst op jouw situatie. Vervolgens ga jij stappen maken. Zo krijg je de zaken op orde en sta jij weer aan het roer van je leven. Want dat is wat je wilt toch?!

Ik geloof er in dat iedereen gelukkig mag zijn. En oprecht dat dit mogelijk is. Zowel in werk als in privé!”

Trakteer jouw medewerkers, zakenrelaties óf jezelf op een heerlijk
ontspan-moment

Wil jij een offerte aanvragen voor de kerstpakketten óf lijkt het je leuk om samen met ons, een kerstpakket op maat samen te stellen? Bel naar 06-11128502 of mail ons op hallo@floatenenzo.nl 

– Team Floaten & Zo