Je kunt nu ook floaten in Groningen

Sinds kort kun je floaten in Groningen! Maar… wat is het eigenlijk?

floaten in groningen

Tijdens het floaten drijf je in een warm bad gevuld met een laagje zout water (van ± 30 cm diep). De temperatuur van het water staat gelijk aan jouw lichaamstemperatuur.

Daardoor voelt het alsof je gewichtloos bent en ‘denken’ jouw hersenen dat je zweeft.

Het gevolg? Jouw spieren ontspannen zich volledig én herstellen van alle inspanningen uit het dagelijks leven.

Het water bevat een hoge concentratie Epsom zout. Dit zorgt er allereerst voor dat je drijft. 

Het zoute water is daarnaast rijk aan magnesium: een essentieel mineraal voor een gezond lichaam en een ontspannen geest.

Door stress en slechte voeding hebben veel mensen een tekort aan magnesium. Hierdoor ontstaan klachten zoals bv.; spierkrampen, nervositeit, spijsverteringsklachten en vermoeidheid.

Tijdens een floatsessie neemt jouw huid dit mineraal op en wordt het magnesiumtekort flink aangevuld. Daardoor kunnen de hierboven omschreven klachten flink worden verminderd! 

In de snelle maatschappij waarin we constant ‘aan’ staan, is het essentieel om jezelf af en toe op pauze te zetten. In de floatcabine ervaar je geen prikkels van buitenaf. De cabine staat in een floatkamer die je tijdens een sessie helemaal voor jezelf hebt.

Zo geniet je in alle rust en privacy van een ultiem relaxmoment voor jezelf. 

Floaten & Zo is een fijn, kleinschalig floatcentrum in Groningen waar persoonlijke aandacht en een warm welkom centraal staan.

Met 2 floatkamers kun je alleen komen floaten (Single float) óf met z’n 2en een DUO float boeken. Tijdens een DUO float krijgen jullie elk een eigen floatkamer waarin je een uur tot rust komt. 

Verleng de positieve effecten van de floatsessie door samen na te genieten van een kop thee van Floaten & Zo, 

Wil je dit zelf ervaren?

Positieve effect van floaten

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!