Ervaringen van onze bezoekers:

Lars Marquenie
Lars Marquenie
Read More
Heerlijk rustgevend. Eindelijk een moment om tot mezelf te komen. De locatie is erg mooi met een fijne sfeer en ook nog eens goed te bereiken.
Stephanie de Geus
Stephanie de Geus
Read More
Heerlijke floatsessie gehad. Hele fijne, mooie ruimte en lieve mensen. Dikke aanrader!
Henk Baalmans
Henk Baalmans
Read More
Na lange tijd mezelf maar weer eens een uurtje floaten gegund, het was even weer wennen maar erg de moeite waard. Na een hartelijk welkom en een uitleg over hoe het floaten gaat was het een heerlijk uurtje ontspannen voor mezelf. En ter afsluiting nog even nagepraat over de ervaring onder het genot van kop thee. Ik ga binnenkort opnieuw boeken.
Sandra Peters
Sandra Peters
Read More
Mijn 1e x floaten, wat een heerlijke ervaring! De sfeer en ruimte was erg prettig. Ben niet de meest rustige type en dacht jeetje een uur floaten?! Maar was erg verbaasd toen ik het muziekje weer hoorde (dat aangaf dat de sessie bijna tot zijn einde was gekomen). Mijn lichaam voelde heerlijk daarna en kon lekker bijkomen onder het genot van een kop thee, water en een koekje. Fietste terug naar huis door de drukke stad, en de rust in m'n hoofd viel me op.
Bianca Freij
Bianca Freij
Read More
Heerlijk een uurtje voor jezelf. Echt even helemaal niets. Floaten was nieuw voor mij en inmiddels heb ik al een paar floatsessies mogen doen. Iedere sessie was weer een andere ervaring. Van volledige ontspanning tot heel onrustig tijdens het floaten maar wel zen & relaxt daarna. Het is heerlijk je te laten dragen door het water. Mede omdat ik wegens een aandoening dagelijks pijn ervaar is het zo fijn om dit even niet te voelen. Je komt binnen en wordt op een fijne, rustige manier welkom geheten. Alles wordt duidelijk uitgelegd en na het floaten kun je nog even nagenieten met een kop thee. Voor herhaling vatbaar en absoluut een aanrader!
Laurence van der Wal
Laurence van der Wal
Read More
Hele fijne ervaring met floaten bij Paula / Floaten & Zo. De dagen erna had ik echt ongelofelijk veel energie! Verder ligt dit op een fantastische locatie en waardeerde ik heel erg dat er na afloop tijd is om rustig meer te lezen over de float ervaring met een kop thee 🙂 absoluut een aanrader!
Sylvia Thoma-Schipper
Sylvia Thoma-Schipper
Read More
Dit was mijn eerste keer bij Floaten& Zo in Groningen. Ik had al wel vaker gefloat maar niet hier. Fijne cabine. Lekkere douche. Goede uitleg van hoe alles werkt. Ik zelf heb last van artrose maar na een floatsessie kan ik er weer tegenaan en ben ik een paar dagen pijn vrij. Echt de moeite waard.
Carolien Koopman
Carolien Koopman
Read More
Wat heb ik genoten bij Floaten&Zo. Het pand is prachtig en inspirerend. De mensen zijn gastvrij en stellen je helemaal op je gemak. De cabines zijn schoon, de details prachtig en geven je een gevoel van weldaad. Ik voelde mij helemaal opgeladen en daar heb ik nog wel een paar dagen profijt van gehad. Dit zou een goede nieuwe gewoonte kunnen worden.
Anna Zakharchenko
Anna Zakharchenko@username
Read More
Amazing experience! I have never felt so relaxed in my physical body. For those people who enjoy meditation this is a wonderful opportunity to combine mind and body practices into one. It is important to invest in such self care treatments cause they enhance the way we experience everyday life.
Nancy Inderwich
Nancy Inderwich
Read More
Een heerlijke floatsessie gehad. Leuke en vriendelijke ontvangst en na de sessie afsluiten met een kopje thee. Voor herhaling vatbaar!
Lianne van den Berg-Schaart
Lianne van den Berg-Schaart
Read More
Prettige sfeer en zo fijn dat nu ook in Groningen kan! Wat ik vooral erg prettig vind, is dat het echt donker is als je het licht uit doet. Ben fan en mijn volgende afspraak staat alweer gepland!
Previous
Next

Ben je net zo enthousiast?! We zouden het leuk vinden om van je te horen!

Volg ons op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, tips en acties!

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!