Contact

Ons adres:
Floaten & Zo
Suikerlaan 23e
9743 DA Groningen
email: hallo@floatenenzo.nl
telefoon: 06-11128502
 
Openingstijden: 

maandag t/m vrijdag van 9:30 – 21:30 uur.
zaterdag & zondag van 8:00 – 21:30 uur.

 

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste nieuwtjes.

ROUTEBESCHRIJVING FLOATEN & ZO:

Wegens werkzaamheden op het Suikerterrein, is de route naar ons pand tijdelijk anders (dus niet volgens het filmpje hieronder).

Om bij Floaten & Zo te komen volg je de blauwe lijn op deze afbeelding (je rijdt hierbij om het Zeefgebouw heen).

AUTO: Vanaf Ring West, neem je afslag Hoendiep: bij de zuidelijke rotonde rij je het Suikerterrein op. Volg de route zoals te zien op het filmpje en parkeer naast ons pand (gratis).

Let op: vanaf september 2024 kunnen auto’s over de nieuwe zuidelijke ringweg rijden. Voordat het zover is, zijn er grootschalige afsluitingen onder de noemer ‘Operatie Ring Zuid’. Van 22 maart tot 2 september is er ernstige verkeershinder in en rond Groningen. Ons advies is om hier rekening mee te houden bij een bezoek aan ons floatcentrum (ook aan Groningen in het algemeen).

Probeer zoveel mogelijk de auto te laten staan en ga naar www.operatieringzuid.nl voor meer informatie.

FIETS: Vanaf de stad ga je richting Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep fiets je over het spoor, en onder het viaduct rechtdoor. Neem de 1e afslag links (na de McDonalds), de Energieweg op. Fiets rechtdoor, tot je bij de brug over het water bent. 

OV: Pak vanaf het Centraal Station buslijn 8 (richting P+R Hoogkerk) of buslijn 39 (richting Surhuisterveen). Stap uit bij de halte Atoomweg. Loop vervolgens langs het tankstation richting het water, langs de Carwash & Marktplaatshelper tot je bij een hek met poort komt. Steek de brug over en je ziet Floaten & Zo aan het water, vlakbij oude fabrieksschoorsteen.

Heb je een vraag voor ons? Wellicht vind je het antwoord al tussen de veelgestelde vragen. Mocht je daar jouw antwoord niet vinden. Bel, stuur een appje (06-11128502) of neem contact op via ons contactformulier. 

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!