Floaten is er nu ook voor bedrijven

Voor werkgevers en leidinggevenden uit Groningen en omgeving is er: Business floaten! 

Met Business Floaten bieden we, naast kerstpakketten of relatiegeschenken ook zakelijke strippenkaarten en abonnementen waarmee werknemers kunnen floaten bij Floaten & Zo. 

Als onderdeel van een vitaliteitsprogramma of om het herstelproces bij ziekte (zoals bv. een burn-out of long covid) te bevorderen. 

3 redenen waarom Business floaten waardevol is voor werkgevers én werknemers:

 FLOATEN VERMINDERT STRESS IN HET LICHAAM. DIT HELPT MENSEN OP TE LADEN VÓÓR DE STRESSKLACHTEN DE OVERHAND NEMEN. Als werkgever wil je, nu meer dan ooit, voorkomen dat jouw personeel voor langere tijd thuis komt te zitten wegens ziekte (bv. door een burn-out of long covid).

Met een float-abonnement of strippenkaart maak je van ontspanning de prioriteit en verklein je de kans dat mensen overlopen van stress. 

Ook bevordert regelmatig floaten het herstelproces bij / na ziekte, waardoor mensen zich snel weer vit en vitaal voelen! 

BEDRIJVEN KAMPEN MET PERSONEELSTEKORTEN.  Dit vergroot de werkdruk voor het aanwezige personeel. Des te belangrijker dat jouw werknemers de mogelijkheid krijgen om echt bij te tanken. Om diepe rust en ontspanning te ervaren (zowel fysiek als mentaal). 

Wist je dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap voor het lichaam? Dat is te danken aan de hoge concentratie magnesium in onze floatbaden én aan de unieke, prikkelarme ruimte waarin ze floaten. Floaten vergroot jouw weerbaarheid tegen stressfactoren van buitenaf.  Ontdek meer positieve effecten van gewichtloos drijven in onze magnesiumbaden. 

Het aanbieden van een vitaliteitsprogramma wordt gewaardeerd door werknemers, zeker in deze tijd. Daarnaast maakt het je als werkgever éxtra aantrekkelijk wanneer je nieuwe mensen wilt aantrekken. 

Gezien alle positieve gezondheidseffecten is floaten, wat ons betreft, een essentieel onderdeel van zo’n programma!

FLOATEN BIEDT MENSEN DE ZELDZAME MOGELIJKHEID OM ALLE PRIKKELS UIT HET DRUKKE, DAGELIJKSE LEVEN TE VERWERKEN. 

Onze floatcabines zijn gemaakt om (nagenoeg) alle prikkels uit de omgeving te weren. Dit helpt mensen de balans te ervaren tussen inspanning en ontspanning. In deze tijd is dat geen luxe meer maar bijna een basisbehoefte. 

Bij ons komen o.a. mensen floaten die:

  • (Regelmatig) nachtdiensten draaien.
  • In de zorg werken of een andere, veeleisende baan hebben.
  • Herstellend zijn van een burn-out, worstelen met chronische vermoeidheid of long covid.
 

Maak van vitaliteit een prioriteit, zet ontspanning op de agenda en verklein de kans op langdurig uitval door stressklachten of een burn-out.

Vul het contactformulier in voor meer informatie over onze zakelijke tarieven of stel een vraag. We nemen z.s.m. contact met je op.

Vanaf nu verkrijgbaar: het Floaten & Zo kerstpakket!

Jouw werknemers of zakenrelaties in de watten leggen met een unieke, ontspannende beleving? Ontdek hier meer over onze kerstpakketten!

Natuurlijk denken we ook graag mee als je liever een pakket op maat wilt.

Bel of mail ons om alle mogelijkheden te bespreken: