Floaten is er nu ook voor bedrijven

Wil jij investeren in de gezondheid én vitaliteit van jouw werknemers? Zodat de kans op (langdurig) ziekteverzuim kleiner wordt, het werkgeluk groeit en de productiviteit verbetert? 

Speciaal voor werkgevers is er nu: Business floaten in Groningen! Er is wetenschappelijk bewijs dat floaten bijdraagt aan een beter welzijn van jouw medewerkers.

Floaten verlicht het stress-gerelateerde klachten maar ook rug- en nekklachten. Ideaal wanneer jouw werknemers geregeld achter de computer zitten te werken. Ook zorgt het voor helderheid, focus én creativiteit! Lichaam en geest worden weer in balans gebracht. Dat is allereerst fijn voor de werknemer zelf. Daarnaast levert dit ook voordelen op voor jou als werkgever.

Ontspannen werknemers die zich gewaardeerd voelen en een gezonde balans ervaren tussen werk en privé, zijn gelukkiger op de werkvloer. Ook zijn ze productiever en tonen ze meer betrokkenheid bij een bedrijf of organisatie!

Floaten & Zo Groningen verzorgt zakelijke floatabonnementen op maat, speciaal voor bedrijven en organisaties. Daarnaast zijn er vele andere mogelijkheden, zoals: strippenkaarten, relatiegeschenken, cadeaubonnen of pakketten. We denken graag met jullie mee.

Investeer in de gezondheid én het werkgeluk van jouw personeel:

Bel ons op 06-11128502 of vul het contactformulier om alles te ontdekken over business floaten in Groningen.