Sikkom reportage: Wat doet een hele nacht floaten met je?!

De hele nacht floaten... Hoe zou dat zijn?!

Daar hebben we zeker weleens over nagedacht hier bij Floaten & Zo. Ellen Grondijs (videomaker / reporter voor Sikkom) vroeg het zich in elk geval óók af. 

Ze benaderde ons met de vraag of ze een nachtje mocht doorbrengen in de floatcabine en dat ze er graag een reportage over wilde maken voor SIKKOM.

Wij zijn wel van de leuke challenges dus lieten we haar kort geleden ‘inchecken bij Hotel Floaten & Zo’ ;-).

Samen met de cameraman, wat slippers en badkleding (normaal niet nodig maar voor de video toch wel even handig ;-)) kwam ze langs en ging ze de uitdaging aan.

Voor ons betekende dit dus óók even een nachtje doorhalen. Dat kan natuurlijk makkelijk voor een keertje, zeker als je weet dat je daarna gewoon kunt bijtanken in de floatcabine :-D. Dus hup, luchtbedje mee de auto in.

En, wat was het ontzettend leuk om mee te maken!

Allereerst om te zien wat de impact is wanneer je langer dan het gebruikelijke uurtje in een prikkelarm magnesiumbad ligt. Maar ook om het proces te zien van het maken van een reportage, ‘veilig’ van achter de schermen.

Nou ok, ook ik (Paula) ontkwam er niet aan om voor de camera ons verhaal te delen. Over waarom het floaten zo waardevol is en wat de positieve impact van magnesium is op lichaam & geest.

We horen natuurlijk dagelijks wat floaten doet voor de (fysieke en mentale) gezondheid, dankzij de feedback van onze bezoekers. En we kennen de voordelen van een uur voor én met jezelf, terwijl je drijft op warm, magnesiumrijk water, maar al te goed.

Maar dankzij deze reportage krijgt onze missie ineens een groter bereik waardoor meer mensen dit kunnen ervaren. En daar zijn we Ellen & de Sikkom crew ontzettend dankbaar voor! 

Lijkt het je heerlijk om de ontspanning dat een uur in een floatcabine biedt, te ervaren? Worstel je ongemakken of (pijn)klachten gerelateerd aan bijvoorbeeld: een burn-out, een sportblessure, fibromyalgie, eczeem, psoriasis, long covid of migraine?

Probeer een paar floatsessies uit en ervaar de positieve effecten van gewichtloos drijven in warm water gevuld met Epsom zout! 

Klik hier om jouw eerste sessie te boeken. We ont-moeten je graag!

Liefs, Paula en team Floaten & Zo

Suikerterrein 23e, Groningen / hallo@floatenenzo.nl / 06-11128502

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!