Geniet dubbel met ons massage & float arrangement!

Kom alleen óf samen met iemand genieten van ons Massage & Float arrangement. 

In ± 2,5 uur tijd wordt je lekker in de watten gelegd. Je geniet een uur van jouw floatsessie én ontvangt een heerlijke ontspanningsmassage (van 60 minuten) van massagetherapeuten Martsje of Lily.  Dit is inclusief een hoofd- en gezichtsmassage.

Met veel zorg, liefde en aandacht masseren ze alle spanning uit hoofd en lichaam, zodat jij je daarna helemaal herboren voelt! Even geen prikkels, gehaast en to do lijstjes maar gewoon de complete aandacht en rust voor jezelf.

Tussen het floaten en de massage heb je even een half uur rust waarbij je een kop thee, water en iets lekkers voor bij de thee geserveerd krijgt.

De prijs: €126,50 p.p. 

Het arrangement is zowel voor 1 persoon als voor 2 personen te reserveren (indien aangegeven). Boek dit ultieme relax-moment voor jezelf óf kom samen genieten, bv. met jouw partner, beste vriendin of zus!

Komen jullie samen? Dan wissel je elkaar af, dat wil zeggen: wanneer jij geniet van het floaten, ontvangt de ander de ontspanningsmassage, en andersom! 

PS: Ben je in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd! Het is goed om te weten dat dit arrangement, vanwege de massage die je ontvangt, niet geschikt is voor zwangere vrouwen in hun eerste trimester (t/m 15 weken). De afvalstoffen die tijdens een massage vrijkomen kunnen tijdens het prille begin van de zwangerschap risico’s met zich meebrengen. Vanaf het tweede trimester ben je van harte welkom om te komen genieten van alle ontspanning!

Je kunt dit arrangement boeken op de volgende data & tijden: 

Maandag 17-4 om 17:00 uur (je ontvangt eerst de massage) – GERESERVEERD.

Maandag 15-5 om 17:00 uur (je ontvangt eerst de massage) – BESCHIKBAAR

Maandag 15-5 om 18:30 uur (je begint met een uur floaten) – GERESERVEERD.

Zondag 25-6 om 18:30 uur (je ontvangt eerst de massage) – GERESERVEERD.

Zondag 25-6 om 18:30 uur (je begint met een uur floaten) – GERESERVEERD.

Zondag 9-7 om 18:30 uur – Ook voor 2 personen mogelijk – GERESERVEERD.

Maandag 17-7 om 17:00 uur (je ontvangt eerst de massage) – BESCHIKBAAR

Maandag 17-7 om 18:30 uur (je begint met een uur floaten) – GERESERVEERD.

Meer weten over de actuele beschikbaarheid, wil je reserveren of heb je andere vragen? Bel of app ons tijdens openingstijden ( ma t/m zo van 8:00 – 21:30 uur) op 06-11128502. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

Ps: we reserveren regelmatig weer nieuwe data + tijdstippen voor dit arrangement. Mocht je niet kunnen op de aangegeven data hierboven, neem alsnog contact met ons op om te kijken of er wellicht nog andere opties zijn!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open WhatsApp
Stuur ons een appje
Hallo👋
Bij vragen helpen we je graag!