Geniet dubbel met ons massage + float arrangement!

“Is het ook mogelijk om er een massage bij te boeken?!” Deze vraag kwam meerdere keren voorbij. Eerder resulteerde dat al in een geslaagd Valentijns-arrangement, en… vanwege alle leuke reacties, bieden we het vanaf nu regelmatig aan.

Kom alleen óf samen met iemand genieten van ons Massage & Float arrangement. 

In ± 2,5 uur tijd wordt je lekker in de watten gelegd. Je geniet een uur van jouw floatsessie én ontvangt een heerlijke ontspanningsmassage (van 60 minuten) van massagetherapeut Martsje.

Met veel zorg, liefde en aandacht masseert zij alle spanning uit hoofd en lichaam, zodat jij je daarna helemaal herboren voelt! Even geen prikkels, gehaast en to do lijstjes maar gewoon de complete aandacht en rust voor jezelf.

Tussen het floaten en de massage door staat er een kop thee en iets lekkers voor je klaar

De prijs: €125,- p.p. 

Vul het contactformulier onderaan in om meer te ontdekken over dit arrangement en de beschikbaarheid. We nemen z.s.m. contact met je op

Het arrangement is zowel voor 1 persoon als voor 2 personen te boeken (op basis van beschikbaarheid)! Boek dit ultieme relaxmoment dus lekker voor jezelf óf kom met z’n tweeën genieten, bv. met jouw partner, beste vriendin of zus!

Komen jullie met z’n tweeën? Dan wissel je elkaar af, dat wil zeggen: wanneer jij geniet van het floaten, ontvangt de ander zijn / haar ontspanningsmassage, en andersom! Tussendoor staat er thee en iets lekkers klaar voor jullie. 

Meer info over de actuele beschikbaarheid? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op. Bij vragen kun je ons ook altijd even bellen natuurlijk: 06-11128502 o

Leave a Comment

Your email address will not be published.