Gezocht: fysiotherapeuten in Groningen en omgeving!

Wij zoeken fysiotherapeuten uit Groningen e.o. voor een unieke en mooie samenwerking!

We komen heel graag in contact met fysiotherapeuten uit Groningen en omgeving! 

Omdat we niet willen afwachten of we na 14-01 weer open mogen, zijn we achter de schermen druk bezig. Onder andere met het opzetten van waardevolle, unieke samenwerkingen.

Het floatcentrum is nog even gesloten maar met een doorverwijzing vanuit huisartsen of fysiotherapeuten is het mogelijk om mensen te ontvangen die komen floaten als onderdeel van een behandeltraject. Fijn voor mensen die kampen met klachten gerelateerd aan fibromyalgie bijvoorbeeld, of die te maken hebben met(sport)blessures.

Wij geloven dat we een waardevolle aanvulling kunnen bieden met het floaten.

 

Tijdens het floaten drijf je namelijk moeiteloos in een bad gevuld met warm, magnesiumrijk water. Omdat het water dezelfde temperatuur heeft als jouw huid, denken de hersenen dat je zweeft. In een prikkelarme floatcabine, valt de druk op het lichaam helemaal weg. 

Spieren en gewrichten worden volledig ontlast en de hersenen beginnen theta-golven te produceren, waardoor je in een korte tijd diepe ontspanning ervaart.

De prikkelarme omgeving, het ‘zweven’ en de opname van magnesium via de huid, zorgen samen voor vele positieve effecten op ons fysieke en mentale welzijn (vastgesteld via meerdere wetenschappelijke onderzoeken).

floaten-staand-ontwerp (2)

Wil je als fysiotherapeut meer weten over floattherapie en hoe dit ondersteunend kan zijn aan een fysiotherapeutische behandeling?

Stuur ons een mail naar hallo@floatenenzo.nl of bel met Paula Dillema: 

06-54696739.

Je bent van harte welkom om de baden te bekijken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *